2013. szeptember 24., kedd

Mexikói chilis zöldbab csicseriborsóval

Mexikói chilis zöldbab csicseriborsóval 




Hozzávalók:

  • 25 dkg darált csirkehús
  • 1 doboz csicseriborsó konzerv
  • 20 dkg zöldbab
  • 1 doboz sűrített paradicsom
  • 2 dl víz
  • 1 db kápia paprika
  • 1/2 db paradicsom
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • só, bors, chilli, oregano
Elkészítés:

A húst a hagymával megpirítom, majd felöntöm a paradicsomlével (1 konzerv paradicsom + 2 dl víz). Fűszerezem és jól összefőzöm. Belevágom a paprikát és egy fél paradicsomot. A zöldbabot előfőzöm sós vízben és a lecsöpögtetett csicseriborsóval a húsra öntöm. Összefőzöm és máris tálalható. Wrapba, torilla tekercsbe tölthető.

0 megjegyzés: