2013. november 1., péntek

Kapros juhtúróval töltött karaj szeletek párizsi bundában

Kapros juhtúróval töltött karaj szeletek párizsi bundában


Hozzávalók: 
  • 5 db szép szelet karaj
  • só, bors
  • fokhagyma
  • 2 dl tej
  • 25 dkg juhtúró
  • kapor
  • 3 db tojás
  • teljes kiőrlésű liszt 
  • bő olaj a sütéshez


Elkészítés:

A húsokat klopfoljuk, majd sós, borsos, fokhagymás tejben áztatjuk legalább 2 órát.




A túrót áttörjük villával és kaporral összedolgozzuk. Ezt töltjük a húsok belsejébe. Felgöngyöljük a húst és a végén bacon-be is betekerjük.


 Aztán jöhet a panírozás. Először a liszt, majd a felvert, sózott tojás és végül újra liszt. Mehet is a forró olajba. Aranybarnára sütjük.


0 megjegyzés: