2013. november 13., szerda

Korhely gulyás csicserivel

Korhely gulyás csicserivel




Hozzávalók:
  • 50 dkg sertés comb darabolva
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 szál halványított zeller
  • 15 dkg csicseriborsó konzerv (ez gyorsabban megvan, de ha van időnk akkor simát előre főzzük meg)
  • 15 dkg savanyú káposzta
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 4 db kelbimbó
  • só, bors, paprika, babérlevél
  • tejföl
Elkészítés:

A hagymát apróra vágom és kevés kacsazsíron megpirítom a kockára vágott hússal. Fűszerezem, karikára vágom a répát, zellert és belereszelem a fokhagymát. Felöntöm vízzel és félig puhára párolom. Amikor már majdnem jó, mehet bele a káposzta és a csicseriborsó (én konzervet használtam), kelbimbó. Ezt követően ízlés szerint még fűszerezzük (erős paprika, stb.), majd tejföllel tálaljuk. 

0 megjegyzés: