2014. január 9., csütörtök

Calzone, a tökéletes

Calzone, a tökéletes

Elérkeztünk a 100. bejegyzéshez, melyet a tegnap készített Calzone-val ünnepelhetünk meg. 

Az alapreceptet  régebben már közzé tettem, de a töltelékkel itt is lehet még variálni. A mostani, isteni lett. 

Mivel töltsd meg?
  • 1 konzerv sűrített paradicsom
  • bazsalikom
  • fokhagyma
  • paprikás szalámi
  • hagymakarikák
  • paradicsom karikák
  • pepperóni paprika
  • néhány kocka bacon
  • olajbogyó
  • sajtok (mozzarella, reszelt trappista)
Keverd ki a paradicsomot egy kis őrölt bazsalikommal és reszelj bele fokhagymát is. Azzal kell megkenni az alapot, majd erre halmozzuk a többi összetevőt. 

Az eredmény: ízorgia!





0 megjegyzés: