2013. július 31., szerda

Bugaci csirkemáj

Bugaci csirkemáj




Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1/2 piros húsú paprika
  • 1 db tojás
  • 1 csík füstöltszalonna
  • bors
  • majoránna
  • pirospaprika
Elkészítése:

A hagymát az erős paprikával, piros paprikával és a szalonnával vékony csíkokra vágunk és kevés mangalicazsíron megfuttatjuk. 




Ha megfonnyadt sózzuk és borsozzuk, majd a felcsíkozott csirkemájat is hozzáadjuk. Rá a majoránna és a  piros paprika. 


Végül jól összesütjük, de mielőtt kész lenne ráütjük az egész tojást és összesütjük vele. 




0 megjegyzés: