2014. február 23., vasárnap

Kerti borzaska kapros tejszínes mártással

Kerti borzaska kapros tejszínes mártással










Hozzávalók:
  • 1/2 kg cukkini
  • 70 dkg csirkemell
  • 2 tojás
  • kakukkfű
  • só,bors
  • kókuszolaj
  • 2 evőkanál tk liszt
Elkészítés:

A csirkemellet vágjuk fel vékony szeletekre, sózzuk és borsozzuk. A cukkinit mossuk meg jól, és héjával együtt reszeljük le nagy lyukú reszelőn. Sózzuk, borsozzuk, mehet bele a kakukkfű és üssük rá a tojásokat. Keverjük jól el és adagoljuk hozzá a lisztet. A húsokat először lisztbe, majd a cukkinis masszába forgatjuk és forró kókuszolajon megsütjük. 

Hozzávalók a mártáshoz:
  • 1 dl joghurt
  • 1 dl tejszín
  • kapor, só, fokhagymapor







0 megjegyzés: