2013. augusztus 24., szombat

Sajtkrémes ropogós falatkák

Sajtkrémes ropogós falatkák





Hozzávalók:

  • 1/2 kg liszt 
  • 25 dkg margarin
  • 1/2 tubus sajtkrém
  • 5 karika lángolt kolbász
  • 1 db tojás sárgája
  • 2 dl tejföl
Tetejére:
  • füstölt sajt
  • puffasztott amaránt 
  • szezámmag
  • 1 db tojás fehérje
Elkészítés:

A kolbászt apró cafatokra daraboljuk, minden összetevőt egy tésztává gyúrunk össze. Hűtőbe tesszük fél órára, majd vékonyra nyújtjuk és falatkákat formázunk belőle. Aztán fehérjével megkenjük kicsit és meghintjük a magokkal vagy a sajttal. Kb. 15 perc alatt sül meg, közepes lángon. 




0 megjegyzés: