2014. május 22., csütörtök

Csirkemájas-spárgás-gombás rizottó

Csirkemájas-spárgás-gombás rizottó



Hozzávalók:
  • 50 dkg csirkemáj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 szál újhagyma
  • 15 dkg gomba
  •  25 dkg spárga
  • 25 dkg rizskeverék: barna, vad, jázmin
Elkészítés:

A hagymát szálaira vágjuk és a feldarabolt csirkemájjal együtt lepirítjuk, ekkor reszeljük rá a fokhagymát, fűszerezzük (só, bors, majoranna), aztán a felszeletelt gombát is hozzáadjuk. Amikor már majdnem kész, akkor mehet rá az előfőzött rizs és a felkarikázott újhagyma, kicsit összepároljuk és a párolt spárgát a legvégén hozzákeverjük. 



 

0 megjegyzés: