2013. augusztus 21., szerda

Hamburgerhús gombával

Hamburgerhús gombával grillben sütve







Hozzávalók:

  • 1/2 kg darált hús (csirke vagy sertés)
  •  1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1  db tojás
  • 2 teáskanál mustár
  • 2 teáskanál ketchup (cukormentes)
  • bors
  • fűszerpaprika
  • 1 nagy fej gomba
  • friss bazsalikom

Elkészítés:

Az apróra vágott hagymákat, gombát a húshoz keverjük, minden fűszert és egyéb összetevőt hozzáadunk. Jól összedolgozzuk. Kontakt grillen saját zsírjában kb. 6-7 perc alatt pirosra sütjük. Ha serpenyőben sütjük, akkor kevés kókuszolajat tegyünk alá. A végeredmény omlós, szaftos és  finom hamburgerhús.

Teljes kiőrlésű lisztből készült zsemlébe tesszük, sok zöldséggel, svéd gomba salival. 





0 megjegyzés: