2013. augusztus 15., csütörtök

Kefires csirkemell joghurtos salátával

Kefires csirkemell joghurtos salátával 




Hozzávalók:

  • 1 kg csirkemell
  • 2 dl kefir 
  • bazsalikom
  • oregano
  • bulgáriából származó fűszerkeverék
  • 2 dl joghurt
  • vegyes zöldségek: paradicsom, olajbogyó, uborka, jégsaláta, lila hagyma, stb.
  • fokhagyma
  • bors
  • teáskanál xilit
  • feta sajt
Elkészítés:

A kefirt a sóval, borssal, bazsalikommal, oreganoval és a fűszerkeverékkel összekeverem és a felszelet csirkemellet beleforgatom. Hagyom pácolódni egy fél órát. Addig elkészítem a salátát. Apróra összevágom a zöldségeket és a joghurttal kiverem az áttört fokhagymát, a sót, borsot és a xiliet. A húst grillezem (én kontakt grillt használok), amikor kész, akkor felcsíkozom és mehet is a tányérra. 





0 megjegyzés: