Kefires csirkemell joghurtos salátával
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- 2 dl kefir
- bazsalikom
- só
- oregano
- bulgáriából származó fűszerkeverék
- 2 dl joghurt
- vegyes zöldségek: paradicsom, olajbogyó, uborka, jégsaláta, lila hagyma, stb.
- fokhagyma
- bors
- teáskanál xilit
- feta sajt
Elkészítés:
A kefirt a sóval, borssal, bazsalikommal, oreganoval és a fűszerkeverékkel összekeverem és a felszelet csirkemellet beleforgatom. Hagyom pácolódni egy fél órát. Addig elkészítem a salátát. Apróra összevágom a zöldségeket és a joghurttal kiverem az áttört fokhagymát, a sót, borsot és a xiliet. A húst grillezem (én kontakt grillt használok), amikor kész, akkor felcsíkozom és mehet is a tányérra.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése