2013. szeptember 19., csütörtök

Carbonara spagetti

Carbonara spagetti




Hozzávalók:
  • 1 csomag teljes kiőrlésű spagetti tészta (DM-ben vettem, nagyon jó minőségű!) 
  • 15 dkg sonka
  • 1/2 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 25 dkg csirkemell
  • 2 dl tejszín
  • 1 evőkanál keményítő
  • 1 db újhagyma zöldszára
  • 1/2 kaliforniai paprika
  • só, bors, petrezselyemzöld
  • 15 dkg trappista sajt reszelve
Elkészítés: 

Az apróra vágott hagymákat az apróra vágott csirkemellel és felkockázott sonkával kevés kókuszolajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a paprikát. Sózzuk és borsozzuk. Mikor kifehéredett, akkor felöntjük tejszínnel és fűszerezzük. Kevés vízzel elkeverjük a keményítőt és besűrítjük a szószt. A tésztát kifőzzük, majd a szósszal átforgatjuk. Reszelt sajttal megszórjuk és élvezzük a finom ízeket!

0 megjegyzés: