Vikiburgert péntek estére
Hozzávalók a húspogácsához:
- 50 dkg darált hús
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 tojás
- 2 teáskanál dijoni mustár
- 2 teáskanál cukormentes ketchup
- só,bors
Többi alkatrész:
- 1 szem paradicsom
- chedar sajt
- csemegeuborka
- hagymaszeletek
- salátalevél
- sült bacon
- ketchup és mustár ízlés szerint
Elkészítés:
A húshoz apróra vágjuk a hagymákat és összekeverjük a többi fűszerrel. Kb. 1 órán át pihentetjük. Kontakt grillen kis pogácsákat sütünk, ha nincs ilyen eszközünk, akkor egy teflonsütő is megteszi a gázon. Amikor elkészült, akkor összeállítjuk a burget kedvünkre. :) Kicsit mi még visszatettük a grill alá, hogy megolvadjon a sajt.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése