2013. július 29., hétfő

Kapros-tejfölös sertéstokány

Kapros-tejfölös sertéstokány 




Hozzávalók:

  • 60 dkg sertéscomb
  • 10 dkg erdélyi szalonna
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 dl tejföl
  • 1/2 dl rosé bor
  • kókuszolaj
  • kapor
  • pirospaprika
  • bors
Elkészítés: 

A hagymákat a szalonnával apróra vágjuk és kevés kókuszolajon megpirítjuk. A húst vékony csíkokra vágjuk és mehet a hagymára. Kifehéredésig pirítjuk, közben sózzuk, borsozzuk. Ezután jöhet rá a pirospaprika, kevés vízzel és a roséval felöntjük, és pároljuk. Amikor félkész, apróra vágott kaprot teszek hozzá. Hagyom párolódni. Ha a hús szépen szálaira válik, mehet bele a tejföl, összefőzzük és kész is. Szinte bármilyen köret mehet mellé: párolt rizs, bulgur, főtt krumpli, stb.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves webmester,


Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 85 000 összegyüjtött receptek közül. Mivel én magam is az egészséges táplállkozás híve vagyok, hiányosnak tartom oldalam, és szeretném kibővíteni ilyen receptekkel is. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

Üdvözlettel,
info@osszesrecept.hu