2014. április 7., hétfő

Német hússaláta

Német hússaláta 














Hozzávalók: 
  • 20 dkg zalai felvágott
  • 20 dkg pármai sonka
  • 20 dkg füstölt főtt sonka
  • 10 dkg csirkemell sütve
  • 1 nagy fej kaliforniai paprika
  • 25 dkg sajt (edami vagy trapista)
  • 2 fej lilahagyma
  • 1 szem paradicsom
  • olajbogyó
  • ecetes salátaöntet
  • 1/2 db uborka
  • olívaolaj
Elkészítés:

A húsokat csíkokra vágjuk, a zöldségeket is apróra vágjuk, a hagymát szálaira, a sajtot lereszeljük. Összekeverjük és ecetes öntettel, olívaolajjal meglocsoljuk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük. Pirítóssal tálaljuk. 

0 megjegyzés: