Natúr csirkemell spenótos krumplipürével és birsalma kompóttal
Hozzávalók:
- 1 egész csirkemell
- só, bors
- 4 szem burgonya
- 10 dkg spenót levél
- 5 dkg vaj
- 1 dl tej
- 5 szem (vadon termett) birsalma
- egész fahéj
- xilit ízlés szerint
Elkészítés:
A csirkemellből szeleteket vágunk, sózzuk és borsozzuk. Kevés olajon pirosra sütjük. A burgonyát a spenóttal puhára főzzük, leszűrjük és még melegen hozzáadjuk a vajat, kézi mixerrel habosra keverjük, miközben a langyos tejet hozzáadagoljuk. Ha szükséges, akkor sózzuk. A birsalmát 2 liter vízzel, xilittel és a fahéjjal megfőzzük. Együtt tálaljuk .:)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése