Diétás paradicsomos káposzta sült oldalassal
Hozzávalók a káposztához:
- 70 dkg fejes káposzta
- 1/2 fej vöröshagyma
- 1 l házi paradicsomlé
- só, egész bors, xilit
Hozzávalók az oldalashoz:
- 70 dkg oldalas
- só, bors, pirospaprika
Elkészítés:
A hagymát apróra szeljük és a felcsíkozott káposztával együtt kb. 3 dl vízzel, fűszerekkel fel tesszük főni. Amikor félig megpuhult, akkor öntjük hozzá a paradicsomlevet, ha kell édesíthetjük xilittel. Amikor teljesen kész, akkor egy adagot kiveszünk és botmixerrel pépesítjük. Saját magával sűrűsítjük. A húst fűszerezzük és kb. 3 dl vizet öntünk a tepsi aljába, aztán mehet rá a hús, alufóliával letakarva 40 percig pároljuk majd fóliát levéve pirosra pirítjuk.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése